mitoz-nieuws-1

Nieuws

virtual-tour-I-TeQ-285x169-2

Virtuele tour kantoor I-TeQ B.V.

Onze collega Edwin heeft geheel eigenhandig een virtuele tour gemaakt voor een sfeerimpressie van het I-TeQ kantoor.

Lees verder
OX-285x169

OX Heavy als nieuwe Mitoz-klant

Wederom een unieke speler binnen de logistiek toegevoegd aan de Mitoz-klantenkring: OX Heavy uit Oud Ootmarsum. OX Heavy specialiseert zich in turn-key special projects als het gaat om zwaar en gespecialiseerd vervoer.

Lees verder
access-denied-I-TeQ-285x169

Functionaliteit m.b.t. autorisatie

Ondanks het feit dat flexibel maatwerk onze specialiteit is, ontwikkelen we regelmatig ook functionaliteit die desgewenst voor alle klanten van toepassing kan zijn. Goed voorbeeld hiervan is onze functionaliteit m.b.t. autorisatie.

Lees verder
MaartenMemorial-285-169

MaartenMemorial 2018

Al sinds 2012 neemt I-TeQ deel aan de MaartenMemorial. Op donderdag 19 juli 2018 werd de dag gestart bij Ahoy om later af te sluiten met enkele snelle ronden op Circuitpark Zantvoort.

 

Lees verder
I-TeQ-Dashboard-bij-Alfons-Freriks-285x169-1

Dashboard bij Alfons Freriks Logistics

Voor onze klant Alfons Freriks hebben we binnen het Mitoz systeem een dashboard gerealiseerd. Op het dashboard worden een aantal specifieke KPI’s getoond welke voor het bedrijf van belang zijn.

Lees verder
img_2141

I-TeQ is verhuisd!

Maandag 31 oktober 2016 was de eerste werkdag in het nieuwe kantoor aan de Koningin Wilhelminahaven.

Lees verder
img_9103

MaartenMemorial 2016

Al sinds 2012 neemt I-TeQ deel aan de MaartenMemorial. Op 4 augustus jongstleden werd alweer de dertiende editie van de MaartenMemorial gereden op het circuit van Zandvoort. 

Lees verder
Logos

Koppeling met diverse platforms voor vrachtuitwisseling

Koppeling met diverse platforms voor vrachtuitwisseling.

Lees verder
rietveld

Koppeling Rietveld

In additie tot de reeds bestaande koppelingen met boordcomputers kunnen we nu ook melden dat er met succes een koppeling met de boordcomputers van Rietveld is gerealiseerd.

Lees verder
portbase

Koppeling Portbase

In de afgelopen jaren heeft I-TeQ koppelingen gerealiseerd met meerdere services van Portbase. Desgewenst koppelen we ook uw Mitoz-systeem aan dit platform voor logistieke informatie van de Nederlandse havens.

Lees verder
kempen

Kempen Transport kiest voor Mitoz

Begin 2014 startte Kempen Transport onder begeleiding van Cura Consultancy een onderzoek naar de eisen en wensen aan een nieuwe software-oplossing voor haar transport- en warehouseactiviteiten.

Lees verder
transics_logo

Koppeling Transics

In additie tot de reeds bestaande koppelingen met boordcomputers kunnen we nu ook melden dat er met succes een koppeling met de boordcomputers van Transics is gerealiseerd. 

Lees verder
combinex-trailer-4

Combinex BV

I-TeQ is er trots op om te kunnen melden dat er een overeenkomst met Combinex is gesloten voor de ontwikkeling van een zeer uitgebreid logistiek systeem uit de Mitoz-productlijn. 

Lees verder
mssql

Nieuwere versies van Microsoft SQL-server; en nu?

Microsoft doet haar best om periodiek nieuwe versies uit te brengen van SQL-server: de database welke ook voor/door uw I-TeQ-systeem wordt gebruikt. 

Lees verder
logoscansys

Elektronische documentverwerking/-herkenning m.b.v. Scan Sys

Scan Sys levert oplossingen voor intelligente documentverwerking. Op basis van gescande inkoopfacturen, vrachtdocumenten, aftekenlijsten, etc. kunnen o.a. referenties, bedragen en crediteuren worden herkend.

Lees verder
ideal

PDF-facturen inclusief iDeal-koppeling

Het gros van onze klanten heeft reeds gekozen om facturen (al dan niet volautomatisch) als PDF-bijlage te versturen vanuit de I-TeQ-applicatie. 

Lees verder
transport1-2

Hooymeijer B.V.

Als I-TeQ zijn we trots om Hooymeijer B.V. te Vlaardingen te mogen verwelkomen als nieuwe klant. Aanleiding voor deze nieuwe samenwerking was dat hun vorige automatiseringsoplossingen niet langer in de pas liepen met de actuele eisen en wensen van Hooymeijer.

Lees verder
footer-logo