ICT-faciliteiten in uw vloot

Vanuit Mitoz-TMS systemen koppelen we regelmatig met boordcomputers van o.a. Trimble. Naar wens kan de bijbehorende functionaliteit zelfs het scannen van de vervoersdocumenten omvatten. Hierdoor wordt het mogelijk om sneller te kunnen factureren. Immers er hoeft niet langer gewacht te worden tot de chauffeurs zich met de fysieke documenten op kantoor melden. In feite kan er desgewenst zelfs zonder menselijke tussenkomst door het backofficesysteem direct worden gefactureerd zodra het laatst ontbrekende vervoersdocument op deze wijze elektronisch wordt ontvangen.

Ook koppelen we met bestaande App’s (maar ontwikkelen deze desgewenst ook zelf op maat) welke op een losse tablet de chauffeurs van data voorzien en vice versa. Voordeel hiervan is dat de tablet ook buiten het voertuig gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld bevestiging/handtekening van de ontvanger, het realtime doormelden van eventuele manco’s alsmede het nemen van foto’s van eventuele schade.

Ook is het tegenwoordig goed mogelijk om uw chauffeurs te voorzien van een (label-)printer in de auto. Deze printer kan zo geconfigureerd worden dat deze onderdeel wordt van het kantoornetwerk waardoor zowel de chauffeur, maar juist ook de planners op kantoor de mogelijkheid krijgen om bijvoorbeeld labels en of te ondertekenen instructies in de auto te printen. Ideaal in situaties waar bij vertrek van de chauffeur nog niet alle operationele zaken bekend zijn.

Similar Posts