Klantcase

Combinex

‘We denken anders dan anderen’

Specifieke wensen

In 10 jaar gingen we van 17 man naar uiteindelijk 100. Als je groter wordt, krijg je specifieke wensen. Die konden we in semi-maatwerk niet meer kwijt. We merkten dat we anders dachten dan de meeste anderen.

Europallets

Zo hebben wij bijvoorbeeld met palletruil te maken. Europallets zijn in de transportsector een bekend ruilmiddel. Er gaat veel geld in om. Als je de pallets goed kan registreren, kan je er mee verdienen. Als je ze niet goed registreert, kost het geld.


Wilco Zwijgers, Manager Finance & IT Combinex, vertelt:.

In 2013 ben ik bij Combinex begonnen met de maatwerk softwarelijn Mitoz. In het semi-maatwerkpakket dat we daarvoor hadden, liepen we tegen grenzen aan. De performance van het systeem was niet berekend op de groei die we doormaakten. We waren toe aan een softwaresysteem dat ons niet meer begrensde. Het werd Mitoz. Samen met toenmalig eigenaar Arie Troost, heb ik al onze wensen op papier gezet.

’s Nachts automatisch factureren

Waar we ook blij mee zijn is de geautomatiseerde facturatie. De inkomende facturen en alles wat gereed is voor facturatie, wordt ’s nachts automatisch verwerkt. Ik heb helemaal uitgeschreven hoe ik dat wilde hebben. Bepaalde klanten vragen de CMR vrachtbrief bij de facturen, andere klanten willen een eigen afleverbon bij de factuur, en anderen weer helemaal niets. Het systeem checkt ’s avonds of de documenten binnen zijn. Ja? En is het transport uitgevoerd? Dan worden de facturen automatisch verstuurd. Daar hoeft niemand naar om te kijken.

Samen groeien

I-TeQ had al ervaring met klanten die op een soortgelijke manier factureerden. Wij zijn daar weer een stapje verder op doorgegaan. Je vult elkaar aan. De ontwikkelingen die voor ons worden gedaan, worden later ook gebruikt voor andere klanten van I-TeQ. Daarover zijn ze open. Iedereen profiteert van de groei van elkaar. Zo hebben wij ook profijt van de ontwikkelingen die voor andere bedrijven worden gedaan.

Beter dan verwacht

“Er wordt vaak nog iets mooiers ontwikkeld, dan we van tevoren zelf hadden kunnen bedenken.”

Wilco Zwijgers – Combinex

De kennis, ervaring en het sterke team van vaste medewerkers bij I-TeQ, zorgt ervoor dat er altijd een resultaat ontstaat waar we écht van groeien als bedrijf.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag een keer bij je langs om vrijblijvend kennis te maken en de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Dé specialist in klantgericht vervoersmanagement