Klantcase

GEBA Trans

‘Met een standaardoplossing heb je geen concurrentievoordeel’

Samen maatwerk leveren

Wanneer we een nieuw idee hebben gaan we in een vroeg stadium in overleg met I-TeQ. We bepalen op detailniveau een scope waarin we beschrijven hoe het project eruit komt te zien. Zo ontstaat er een rode draad voor het project. Door de wekelijkse opleversprints kunnen we chronologisch de ontwikkeling monitoren en waar nodig bijsturen en verder detailleren. Zo blijft de ontwikkeling van de software altijd een precieze vertaalslag van onze wensen.

Korte lijnen

Al vanaf het begin van ons dienstverband zijn we betrokken bij de ontwikkeling van Mitoz. We kunnen de mogelijkheden van Mitoz wel dromen. Binnen GEBA Trans werken we nauw samen met andere collega’s om de wensen voor de toekomst in Mitoz vorm te geven. Ook de lijnen met I-TeQ zijn kort. We zijn altijd goed geïnformeerd en snel op de hoogte van de status van het project. Dat werkt soepel en efficiënt.

GEBA Trans wil onderscheidend zijn in de logistieke markt en koos in 2009 voor Mitoz. Het maatwerk TMS van I-TeQ.
Onlangs is een nieuwe transportmodule in gebruik genomen en de ontwikkelingen blijven doorgaan. Reden genoeg om in gesprek te gaan met de drijvende krachten achter het Mitoz projectteam binnen GEBA Trans: Kevin Holla, bedrijfseconomisch medewerker en Jerry Schlüter, business controller en lid van het managementteam.

Agile, lean en efficiënt

In onze organisatie passen we de combinatie ‘agile’, ‘lean’ en ‘efficiënt & effectief’ toe. Doordat we deze methodes ook in Mitoz kunnen doorvoeren, hebben we een fantastische solide basis om verdere stappen te zetten in onze digitale ambities.

Niet alleen tijdens de softwareontwikkeling wordt er agile gewerkt. De software is zo flexibel ingericht dat wij afspraken, instructies en werkprocessen kunnen aanpassen aan specifieke klanteisen en -wensen. Het is intuïtief duidelijk welke gegevens geregistreerd moeten worden. Belangrijke informatie zoals contractafspraken, mailverkeer en transportdocumenten kun je eenvoudig naar Mitoz slepen, zodat voor iedereen inzichtelijk is wat er is afgesproken. Zo kunnen we continu verbeteren en nog meer waarde creëren voor klanten.

Ontwikkelingen voor de toekomst

We zijn altijd bezig met hoe we kunnen inspelen op de markt. Connectiviteit, BI reporting en tracking & tracing worden steeds belangrijker. Wij verwachten steeds meer procesintegratie in de toekomst. Door te verbinden met klantsystemen wordt ook de band met onze klanten steeds hechter. Het vertrouwen dat onze wensen elke keer weer verwerkt kunnen worden in Mitoz is hoog. Dat heeft I-TeQ in de jarenlange samenwerking namelijk al vele malen bewezen.

“Er komen nog genoeg aanpassingen en ontwikkelingen de aankomende jaren. De dynamiek binnen GEBA Trans en de markt waarin we opereren blijft een constante factor.”

Kevin Holla en Jerry Schlüter – GEBA Trans

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag een keer bij je langs om vrijblijvend kennis te maken en de wensen en mogelijkheden te bespreken.

De meest optimale en efficiëntste oplossing voor al uw logistieke vraagstukken.