Jan Willem Visser

De altijd goed gehumeurde Jan Willem is met zijn lange grijze haren bijna letterlijk één van de oude wijzen binnen het I-TeQ team. Jan Willem is werkzaam bij I-TeQ vanaf de start van het bedrijf, en die ervaring zet hij als projectcoördinator en systeem analist iedere dag in om ICT uitdagingen van klanten het hoofd te bieden.

Jan Willem werkt vol trots al sinds 1998 aan de ontwikkeling van maatwerkoplossingen voor de I-TeQ klanten die hun draai juist niet kunnen vinden in een standaard systeem. Lag in de beginjaren nog de nadruk op de techniek, inmiddels is Jan Willem ook de ideale sparringpartner om mee te denken over oplossingen voor zowel alle automatiseringsvraagstukken in brede zin maar uiteraard ook op technisch vlak. Door zijn vele ervaring op technisch vlak én jarenlange ervaring bij I-TeQ klanten in de verhuur en logistiek, is hij de ideale schakel tussen de I-TeQ klanten en het team van enthousiaste collega’s die dit omzetten in de maatwerksystemen. Jan Willem heeft ze nagenoeg stuk voor stuk begeleid.

Of het nu gaat om een vraagstuk van de klant volledig in kaart te brengen, een sessie om inspiratie op te doen van de vele mogelijkheden van de I-TeQ systemen of het sparren op locatie om een huidige oplossing bij een klant qua automatisering naar een niveau hoger te tillen, Jan Willem is de aangewezen persoon om u hierbij te ondersteunen, puttend uit zijn jarenlange ervaring en zijn vermogen om zich in korte tijd in te leven in de specifieke situatie en/of wens van de klant.

Wanneer de koffie aroma’s in het I-TeQ pand te ruiken zijn kan men er van op aan dat Jan Willem aanwezig is. Altijd klaar voor een praatje, een update van de planning, technische of inhoudelijke ondersteuning aan de collega’s; een duizendpoot en een fijne collega die ervoor zorgt dat de I-TeQ motor gesmeerd blijft lopen.

In zijn vrije tijd is Jan Willem vader, echtgenoot en schildpad eigenaar. Iedere werkdag, vlak voor hij met headphones op zijn hoofd op de fiets naar I-TeQ stapt, beleeft Jan Willem een groot plezier aan de familie Schildpad Stoffel, het beestje is al meer dan 50 jaar in de familie en daar is Jan Willem terecht trots op. Ontspanning? Bij de openhaard met een drankje, al luisterend naar zijn indrukwekkende muziekcollectie ziet hij als zijn ideale tijdverdrijf.