Maria Roodenburg

Na haar toeristische opleiding en haar carrière binnen de hospitality-branche bij internationale hotelketens is Maria terecht gekomen in de wereld van de ICT in het Office Management. Maria kan dus ook steunen op een brede ervaring als officemanager bij kleine en grotere bedrijven binnen de ICT.
Inmiddels is Maria ruim 5 jaar werkzaam bij I-TeQ en is ze samen met haar collega verantwoordelijk voor het Office Management en de ondersteuning van Marc binnen I-TeQ. Voor veel van onze klanten is ze een vertrouwd gezicht geworden.

Maria is perfectionistisch en weet in hectische omgevingen orde en rust te creëren. Daarnaast is zij iemand die door werken in een klein en hecht team enorm wordt geïnspireerd. Naast de sociale spil van de interne organisatie vindt zij ook het contact met relaties van I-TeQ erg leuk.
Naast haar werk is Maria getrouwd en de trotse moeder van een prachtige dochter. In haar vrije tijd is zij vaak sportief bezig en geniet zij van het gezinsleven, haar hond en creatief bezig zijn.