mythos_tanker2048

Logistieke software die hét verschil maakt


U bent een ambitieuze logistieke dienstverlener. U bent zich ervan bewust dat goede software onmisbaar is voor uw bedrijfsprocessen. Een compleet en actueel inzicht in al uw data. Software en processen in harmonie gestroomlijnd. Uw systeem via EDI gekoppeld aan de overige schakels in de logistieke keten. Alles perfect op elkaar afgestemd, klinkt goed?

Graag stellen we u dan voor aan Mitoz: hét flexibele systeem voor de logistieke sector. We helpen u met de automatisering van alle stappen in het logistieke proces, op maat gesneden voor uw bedrijf. 

Mitoz bouwen we op volgens de specificaties van uw bedrijf. In tegenstelling tot anderen nemen we niet uw bestaande software, maar juist uw vraagstuk als uitgangspunt. U houdt hierbij altijd een vinger aan de pols en wij stoppen niet voordat Mitoz precies dat verschil maakt waarnaar u op zoek bent. Zo zorgen we ervoor dat de software naadloos past bij uw bedrijf en daadwerkelijk bijdraagt aan groei en rendement. 

Waarom?
maken wij het verschil
 Hoe?
maken wij het verschil
 Waarmee?
maken wij het verschil

WAAROMmaken wij met Mitoz hét verschil

HOE

maken wij met Mitoz hét verschil

WAARMEE

maken wij met Mitoz hét verschil

Hoe onze maatwerkformule zich onderscheidt van anderen! 

I-TeQ levert slimme, schaalbare softwaresystemen voor de logistieke en de verhuur branche. En omdat uw unieke organisatie maatwerk is, vereist uw automatiseringsvraagstuk dat óók.

Onze maatwerkformule is gebaseerd op 4 fronten: 

  • Unieke maatwerk software 
  • Transparant in prijsstelling 
  • Slimme oplevermethodiek 
  • Oplossen complexe vraagstukken

Kies daarom voor de software van I-TeQ. Hiermee maakt u het verschil! 

BEL MIJ TERUG >

"Het is volgens mij niet zo dat iemand die goede software heeft ook een goed bedrijf heeft. Wel is het zo dat een goed bedrijf altijd de juiste software heeft."

Farm Trans B.V. – Theo Bos

"Er waren drie partijen in de race, maar uiteindelijk hebben we voor I-TeQ gekozen. We konden gerichte vragen stellen en kregen bevredigende antwoorden. Bovendien hebben ze uitstekende referenties in de vervoerssector."

Alphatrans B.V. - Martin Bos

"Wanneer de software van I-TeQ eenmaal draait, kun je er op vertrouwen dat het ook blijft werken. De software is compact, snel en stabiel. Mocht er al een probleem zijn, lossen ze dit snel voor je op. Snelheid is één van de kenmerken van I-TeQ."

Kloosterboer Groep – Ger van der Kraan

"Mitoz software doet zoals het bedoeld is’’

Van Nieuwpoort – Johan van der Wilk

Onze klanten

Het succes van I-TeQ valt of staat uiteindelijk bij de waarde die wij toevoegen voor onze klanten. Ook onze klanten willen zich onderscheiden en hét verschil blijven maken. Lees hier hoe ze dat doen.

lees verder

Inspiratie & blogs

Om u te inspireren delen we graag onze kennis met u. Ook vindt u hier regelmatig nieuws over de meest uiteenlopende onderwerpen.

blogs

Werken bij I-TeQ

I-TeQ is een dynamisch bedrijf waar we met een jong en slagvaardig team werken aan kwalitatief hoogstaande software voor logistiek en verhuur.

vacatures
footer-logo